26 January: A Perfect Day for 1000 Frames

Thursday the 26th of January, 1000 Drawings and A Perfect Day organize 1000 Frames, a collective animation drawing event for charity. Six artists have prepared the first layers of an animation that will be completed by the visitors. The animation and drawings will be shown at the A Perfect Day exhibition in the Westergasfabriek; and afterwards the drawings will be sold at the next 1000 Drawings event. With music, drinks, interviews, animation-screenings and more.

The rest of this post is in Dutch

Op donderdag 26 januari organiseren 1000 Drawings en A Perfect Day ’1000 Frames’ in de Posthoornkerk (Haarlemmerstraat 126A van 20.00 – 23.00 uur). Kom langs om samen de frames af te maken, in te kleuren, en zo mee te doen aan een collectief animatieproject. Zes animatoren, waaronder Marcel de Vries, Frank Hoen, Yoko Heiligers, Jay Sunsmith, Floor Rieder en Tim Faber hebben een eerste opzet gemaakt. Aan de bezoekers nu de taak om de animatie af te tekenen.

Met drankjes, vloerverwarming en muziek van Viral Radio.

De hele animatie is te zien tijdens A Perfect Day – Tekenshow; de tekeningen worden verkocht voor het goede doel op de volgende editie van 1000 Drawings. Met dank aan Stadsherstel!

PROGRAMMA
19.30 Inloop
20.00 Aanvang + inleiding
20.30 – 22.30 Zelf tekenen

Verder ook interviews met illustratoren, animatiefilms en meer.

Laat weten dat je komt via de  facebookpagina van het event.

LOCATIE
Posthoornkerk, Haarlemmerstraat 124, Amsterdam (dichtbij CS)

-

Over A Perfect Day: 
A Perfect Day Tekenshow is een 14-daagse internationale tentoonstelling van tekeningen met tekst in de Westergasfabriek. Met goedgemutste, hier en daar ontregelende en bovenal grappige tekeningen over alledaagse gemoedstoestanden. Van 10 t/m 24 februari in de Westergasfabriek te Amsterdam. Met David Shrigley, Gummbah, Raymond Pettibon en vele anderen.

www.aperfectday.info
www.facebook.com/tekenshow

Over 1000 Drawings:
1000 Drawings verzamelt duizenden tekeningen op A5, van beroemde kunstenaars, amateurs, kinderen – alles is welkom. We zijn ervan overtuigd dat het niet uitmaakt wie je bent: iedereen kan tekenen, verschil maken en bijdragen aan het goede doel met culturele en artistieke middelen.

www.1000drawingsamsterdam.nl
www.facebook.com/1000DrawingsAmsterdam

Met dank aan Stadsherstel - www.stadsherstel.nl