A Perfect Day for Tin Men and the Telephone in Concerto

Dutch:

Zondag 15 januari is A Perfect Day voor Tin Men and the Telephone in Concerto. Drie enthousiaste musici die na een studie aan het Amsterdams conservatorium nu de grenzen opzoeken van jazz en elektronica. Dit instore optreden is tevens een vooruitblik op A Perfect Day – een internationale tentoonstelling van tekeningen met tekst. Tin Men and the Telephone zullen op 11 februari optreden in de tentoonstelling en combineren hun muziek veelvuldig met illustraties.

Deze zondag zijn ook de felbegeerde A Perfect Day tasjes en tshirts te koop, en krijg je (alleen tijdens de instore) daarbij een poster met een tekening van Paul Faassen + kaartje voor de tentoonstelling kado!

Aanvang instore optreden: 17.00 uur

Over A Perfect Day:
A Perfect Day Tekenshow is een 14-daagse internationale tentoonstelling van tekeningen met tekst. Met goedgemutste, hier en daar ontregelende en bovenal grappige tekeningen over alledaagse gemoedstoestanden. Van 10 t/m 24 februari in de Westergasfabriek te Amsterdam. Met David Shrigley, Gummbah, Raymond Pettibon en vele anderen.

www.aperfectday.info

Over Tin Men and the Telephone:
De bandleden van Tin Men and the Telephone delen een groot enthousiasme. Zij zijn ervan overtuigd dat er nog veel ruimte te ontdekken valt in geïmproviseerde muziek.
Drie musici, opgegroeid met (moderne) klassieke muziek, hip-hop, en hedendaagse jazz, presenteren geïmproviseerde muziek in een nieuwe gedaante. Uitdagend, verleidelijk, komisch, boosaardig maar altijd met grote muzikale diepgang en sterke ritmes. Voor mensen die iets nieuws willen horen .. en zien, want voor TMT is het vanzelfsprekend dat bij muziek ook beeld hoort.

www.tinmenandthetelephone.com